Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - امام حسين (ع) آمادگي حضور در کربلا را داشتند زيرا از پيش پيغمبر خدا (ص) گفته بود که فرزندم حسين را در سرزميني به اسم کربلا شهيد مي‌کنند.
به گزارش جام نيوز، آيت الله يعقوب جعفري کارشناس علوم قرآني درخصوص اتفاقات و رويدادهاي روز سوم ماه محرم در صحراي کربلا گفت: روايت است که در روز دوم و سوم ماه محرم قافله امام حسين (ع) وارد کربلا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن زمان و وقتي امام وارد آن سرزمين مي شوند، آنجا شهري وجود نداشت و بياباني برهوت بود.
وي در همين راستا ادامه داد: بعد از رسيدن به کربلا سيدالشهدا (ع) از مرکب پياده شده و به همه دستور پياده شدن مي دهند. امام بزرگوار مي پرسند که اينجا چه سرزميني هست و نام آن چيست؟ باديه نشين مي‌گويد سرزمين قاذقيه. حضرت مي پرسند که اسم ديگري هم دارد؟ و باديه نشين مي‌گويد بله يک اسم ديگرش هم کربلا است. امام حسين (ع) زماني که نام کربلا را مي شوند به تمام همراهان مي فرمايند که پياده شويد.
اين کارشناس علوم قرآني در خصوص پيش بيني واقعه کربلا توسط رسول اکرم (ص) تصريح کرد: امام حسين (ع) آمادگي اين مکان را داشتند چون از پيش پيغمبر خدا گفته بود که فرزندم حسين را در سرزميني به اسم کربلا شهيد مي‌کنند.
وي افزود: بعد از فرمان توقف همه پياده شده و خيمه مي‌زنند تا اينکه حضرت زينب (س) خطاب به امام مي گويند برادر من نمي دانم که اين سرزمين، اين محل چه محلي است. از وقتي که اينجا پياده شده ام قلب من ناراحت بوده و غصه و اندوه فراواني به من روي آورده است. حضرت فرمودند اينجا همان محل موعودي است که خبر داده شده است. اينجا محل شهادت من و ياران من است. مرا در اينجا دفن مي‌کنند و از اطراف دنيا براي زيارت خواهند آمد.
جعفري با اشاره به حزن شديد حضرت زينب (س) ادامه داد: بعد از اين سخنان، حضرت زينب (س) خيلي ناراحت مي شوند. امام حسين (ع) دست مبارکشان روي قلب خواهر گذاشته و قلب زينب آرام مي گيرد.
وي با اشاره به برگزاري برخي مراسم در شهرهاي ايران اضافه کرد: در بعضي ازشهرها از جمله شهر مراغه روز سوم را روز علم بندي مي گويند. روز علم بندي مراسم خاصي دارد. بازار تعطيل مي شود و قرباني‌هاي خيلي زيادي اهدا مي‌شوند. علمهاي بسيار بزرگ مثلاً 15 متري مي‌زنند. آنها بر اين اعتقاد هستند که اين روز همان روزي است که امام حسين (ع) لشکرش را سامان داد و به کساني که علمدار بودند، علم داد که در رأس آنها هم حضرت ابوالفضل (ع) قرار دارد.
جعفري با با تاکيد بر لزوم حفظ حرمت ماه محرم از سوي عزاداران خاطرنشان کرد: تشکيلات عزاداري امام حسين (ع) به نحوي است که هر کس به هر صورتي که ممکن است مي‌خواهد اظهار ارادت کند. اظهار ارادت کردن هر کسي به هر نحوي عيب هم ندارد. البته تا آنجا که ابراز ارادت به معصيت نينجامد. عيب ندارد.
ميزان
115

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۲۳۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان فراق پس از ۳۸ سال/ شهید رنجنوش در همدان آرام رفت

همزمان با سالروز شهادت امام صادق علیه‌السلام در همدان پیکر مطهر شهید حاج محمد رنجوش، شهید خوشنام دوران دفاع مقدس با حضور پرشور مردم دارالمومنین و دارالمجاهدین در میدان امام خمینی(ره) تشییع شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، مردم دارالمومنین همدان بار دیگر در بازگشت یکی از شهدای به خون خفته خود عزادار و در مراسمی باشکوه شهید حاج محمد رنجوش را تا منزل ابدی خود بدرقه کردند.

این مراسم که با حضور اقشار مختلف مردم از میدان امام  آغاز شد و سپس تا میدان پروانه‌ها بر روی دوستان مردم شهیدپرور همدان پیکر مطهر این شهید را تا گلزار شهدای شهر همراهی کردند.

مردم همدان با استقبال پرشور و تشییع پیکر پاک این شهید، با آرمان‌های بزرگ شهدا و امام شهیدان عهد و پیمانی دوباره بستند، در این مراسم که با عزاداری برای امام صادق علیه السلام همراه بود پس از اقامه نماز توسط نماینده ولی فقیه، پیکر پاک این شهید  برای تدفین به گلزار شهدای شهر منتقل شد و در خاک آرمید.

شهادت یک عزت است و هرکسی لیاقت آن را ندارد

امام جمعه همدان با بیان اینکه شهادت یک عزت است و هرکسی لیاقت آن را ندارد اظهار داشت: در خیلی موارد جوانان ما دغدغه‌شان فدا شدن برای مکتب امام صادق است و نقل است که در زمان امام علی(ع) هرکسی به شهادت می رسیده است به خانواده اش تبریک می‌گفتند و کسی به خانواده شهدا تسلیت نمی‌گفت که این نشان دهنده مقام والا شهادت است.

حبیب‌الله شعبانی موثقی در مراسم تشییع پیکر مطهر شهید حاج محمد رنجوش با اشاره به اینکه شیعه هر چه که دارد مدیون امام صادق(ع) است اظهار داشت: امروز اگر از شیعه اسمی است و فلسفه و منطق شیعه ماندگار است و توانایی این را دارد که در مقابل سایر مکاتب بایستد و حرفش را به کرسی بنشاند مدیون امام صادق(ع) است.

امام جمعه همدان با بیان اینکه شیعیان زنده بودن شیعه را مدیون امام صادق (ع) هستند تصریح کرد: امام صادق(ع) سال‌ها به عنوان امام شیعیان مطرح بود و زمانی  که مسائل کلامی و منطقی مطرح بود آن امام صادق بود که شیعه را زنده نگه داشت و امامت شیعه را گسترش داد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه حرکتی که در روز عاشورا اتفاق افتاد برای احیا تفکر شیعه بود افزود: بعد از انقلاب اسلامی مجاهدت های فراوانی انجام شد تا اسلام زنده نگه داشته شود و از آن پاسداری شد تا مبادا خدشه ای به آن وارد شود.

شعبانی با بیان اینکه حوزه علمیه خودش را موظف میداند که از زحمات امام صادق حمایت کند بیان کرد: حوزه علمیه با تمام زخم زبان هایی که خورد تمام تلاش خود را کرد تا اسلام و شیعه را زنده نگه دارد و در این راه فداکاری های بسیاری انجام داد.

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه شهیدان زیادی فدای این راه شدند تصریح کرد: یکی از این عزیزان حاج محمد عزیز است که باید به فرزندان این عزیز تبریک عرض کرد و کاری کردند که سالها علما عمر خودشان را در راه مکتب امام صادق گذاشته اند که در جای خودش ارزش والایی دارد.

شعبانی با بیان اینکه شهادت یک عزت است و هرکسی لیاقت آن را ندارد بیان کرد: در خیلی موارد جوانان ما دغدغه شان فدا شدن برای مکتب امام صادق است و نقل است که در زمان امام علی هرکسی به شهادت می رسیده است به خانواده اش تبریک می گفتند و کسی به خانواده شهدا تسلیت نمی‌گفت که این نشان دهنده مقام والا شهادت است.

به گزارش تسنیم، پاسدار شهید "حاج محمد رنجوش" از شهدای جاویدالاثر تیپ 32 انصارالحسین همدان، متولد یکم فروردین 1340 در روستای قوره جینه کبودراهنگ است که در سن 25 سالگی در مورخ 12 اسفند 1365 در منطقه عملیاتی کربلای 5 در شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل شد و پس از 38 سال چشم انتظاری از طریق انجام آزمایشات DNA تعیین هویت شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یادواره شهدای عملیات سیدالشهدا
  • شهر قم غرق در عزا و ماتم شهادت رئیس مذهب جعفری+ فیلم و عکس
  • پایان فراق پس از ۳۸ سال/ شهید رنجنوش در همدان آرام رفت
  • گلستانی‌ها در سوگ صادق آل محمد زیر باران عزادارای کردند
  • برپایی ۵ موکب شهادت امام جعفر صادق (ع) در پیاده‌راه بجنورد
  • پیکر مطهر ۲ شهید گمنام در مسجد جمکران آرام گرفت 
  • پیکر مطهر ۲ شهید گمنام در مسجد جمکران آرام گرفت
  • سالروز شهادت مظلومانه رئیس مذهب جعفری
  • مکتب جعفری شیراز میزبان پیرغلامان اهلبیت
  • ۲ عکس از چهره غمگین علی لاریجانی و ناطق نوری در یک مراسم