Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول اسبق واحد عملیات سپاه استان کرمانشاه گفت: جنایات ضدانقلاب در پاوه و منافقان در اسلام‌آباد غرب را داعش امروز مرتکب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه جنایاتی که امروز داعش در سوریه و عراق مرتکب می‌شود را سالها قبل ضدانقلاب در پاوه و منافقان در شهرهایی همچون اسلام‌اباد غرب انجام داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع می‌توان گفت که امروز تاریخ در حال تکرار است و شیطان بزرگ اگر دیروز در لباس ضدانقلاب و جریان نفاق درصدد ضربه به ایران اسلامی بود امروز به لباس داعش درآمده تا در خیال خام خود به نظام جمهوری اسلامی ضربه بزند.

در گفت‌وگوی دوم با سردار محمد کرمی‌راد مسئول اسبق واحد عملیات سپاه استان کرمانشاه به بازخوانی حماسه پاوه پرداخته‌ایم که در این‌گفت‌وگو به جنایات داعش آن زمان و ایستادگی مردم پاوه اشاره شده است. گفت‌وگوی نخست به بازخوانی عملیات مرصاد و جنایات منافقان در استان کرمانشاه اختصاص داشت(http://tn.ai/1477212).

محمد کرمی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه با بیان اینکه استکبار غرب بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به فکر براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران برآمدند، گفت: از داخل منافقین، گروهک‌های سرسپرده حزب منحله دموکرات، کومله و چریک‌های فدایی خلق در جهت منافع اربابان خود گام برداشتند و اولین جرقه اشغال را از مهاباد و سنندج و مناطق دیگر شروع کردند و در سال 1358 به شهر مقاوم پاوه هجوم آوردند.

فرمانده اسبق لشکر 11 امیرالمومنین استان ایلام با اشاره به اینکه گروهک‌های وابسته به قدرت‌ها از شرایط بحرانی آن زمان استفاده کردند و با یک جنگ روانی حمله گسترده‌ای را به منطقه اورامانات انجام دادند عنوان کرد: ابتدا در خفا غار قوری قلعه را به تسخیر خود درآوردند و این غار تبدیل به مکان تجمع و سلاح و تجهیزات و مهمات و وعده‌های دروغینی شد که به بعضی‌ها دادند.

وی با بیان اینکه این حمله باعث شد برخی از نقاط شهر پاوه از دست برود اما فرمانداری، ژاندارمی، سپاه و بیمارستان پاوه تا لحظات آخر ایستادگی کردند بیان کرد: بنده در روز دوم جنگ به واسطه پیام شهید والامقام سید محمد سعید جعفری فرمانده سپاه استان به همراه مرتضی شریفی و چند تن از دوستان رفتیم با هلیکوپتر در پاوه پیاده شدیم و تجهیزات و امکانات و مهمات و ارزاق برای کمک به نیروهای مستقر در آنجا با خود بردیم.

رزمنده دوران دفاع مقدس با اشاره به اینکه هنگام ورود به پاوه در کنار پاسگاه ژاندارمی پیاده شدیم و با شهید چمران و دوستانش مواجه شدیم افزود: در آنجا ماموستا ملاقادر قادری نیز سلاح به دست در کنار شهید چمران ایستاده بود و با عوامل ضد انقلاب مبارزه می‌کرد.

وی با بیان اینکه شهید چمران با درایت و هدایت عملیات و فرماندهی که خود در صحنه حضور داشت امکانات را تقسیم کرد گفت: ما هم به اتفاق ایشان به فرمانداری رفتیم من همان شب می‌دیدم که شهید چمران و دیگران و مردم شریف پاوه از جمله علمای پاوه به خصوص ماموستا ملا قادر قادری تا صبح ایستادگی می‌کردند.

فرمانده اسبق لشکر 11 امیرالمومنین استان ایلام عنوان کرد: روز بعد از آن، بیمارستان سقوط کرد، متاسفانه جنایت‌هایی که امروز از سوی داعشیان در بریدن سر مجاهدین اسلام و انقلاب می‌بینیم همان موقع از ضد انقلاب دیدیم، من دیدم که ضد انقلاب با تکه موزاییک تیزی در بیمارستان سر شهید ما را از حنجر بریده بودند و آثارش به طور مشخص بود، این شقی‌های پلیدی که امروز نوع جنایتشان در داعش تجلّی پیدا کرده از همان سلف شمری هستند که اهل بیت عصمت و طهارت (علیه‌السلام) را به شهادت رساندند و حرکاتی را انجام می‌دهند که در اسلام محکوم است.

وی با اشاره به اینکه در بیمارستان پاوه دیدیم که ضدانقلاب چطور پرستاران و کارکنان و مردمی که به آنجا پناه برده بودند و حتی مجروحان را به شهادت رساندند، افزود: وضعیت اسفناک و فشارها سنگین بود راه کمک‌رسانی از راه زمین هم میسر نبود مسیرها را بسته بودند، غار قوری قلعه کاملاً در اختیارشان بود و مرتب نیروهایی که از همه جای کردستان جمع کرده بودند، درگیر بودند.

کرمی‌راد با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین فرازهای نقطه قوت استان کرمانشاه این بود که مردم این استان در حدود مرزهای خودشان اجازه ندادند ضد انقلاب وعوامل استکبار بیایند و بخشی از سرزمین ما را به اشغال در بیاورند بیان کرد: عملیاتی که در آن زمان در منطقه کردستانات به ویژه منطقه آذربایجان غربی، ضدانقلاب انجام داده بود با محوریت حزب منحله دموکرات بود و مشابه این عملیات گسترده را امروز داعشی‌ها در عراق وسوریه در این چند سال اخیر انجام دادند.

وی با اشاره به اینکه مشخص شد که نیروهای تکفیری عوامل ذخیره‌ساز استکبار هستند که برای زمانها و موقعیتهای خاص از آستین آمریکا و عوامل سرسپرده آنها مانند رژیم آل‌سعود و دیگران بیرون می‌آید افزود: این گروه‌های ضدانقلاب به هر حال در خط مقدم آمریکا و رژیم صیهونیستی و به نیابت از آنها جنگ بین مسلمانان و آن کشورها را راه‌اندازی می‌کنند.

مسئول اسبق واحد عملیات سپاه استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بنده زمانی که عملیات پاوه شروع شد، در واحد اطلاعات و عملیات سپاه کرمانشاه مشغول به فعالیت بودم گفت: شهید محمد سعید جعفری شهید پیش‌رو و پیشتاز که فرمانده وقت سپاه استان بودند پیامی را در نامه مهر شده به من دادند و من آن را به روانسر بردم و به فرمانده کل سپاه وقت تقدیم کردم.

وی با اشاره به اینکه در آن شرایط چهار نقطه بود که هنوز سقوط نکرده بود و یکی از این نقاط ژاندارمری بود عنوان کرد: از روز گذشته شهید آیت شعبانی که مسئول عملیات سپاه استان بود و از دلاوران سپاه استان بود به همراه عبدالعلی قوچان‌پور، شهید محمد بهرامی، شهید نوروزی و تعدادی از شهدایی که بعدها شهید شدند در آن پاسگاه مستقر شده بودند، شهید چمران به استواری که فرمانده پاسگاه بود و بقیه پرسنل با روحیه برادری دستور داده بودند که تحت امر فرمانده‌ای شهید آیت شعبانی باشند زیرا ایشان قبل از پیروزی انقلاب 6 ماه در اردوگاه لبنان آموزشهای چریکی را یاد گرفته بود و با شهید چمران از نزدیک دوست و رفیق بود.

رزمنده دوران‌دفاع مقدس با بیان اینکه به این طریق فرماندهی پاسگاه ژاندارمری از سوی شهید چمران به آیت شعبانی سپرده شد گفت: فرمانداری، سپاه و بیمارستان نیز از دیگر از نقاط مقاوم منقطه بود که مقاومت می‌کردند و ما نیز همراه شهید چمران و ماموستا قادری و بخش دیگری از اهالی غیور پاوه که مسلح بودند بودیم و از شهرشان دفاع می‌کردند و مقابله‌ بسیار جانانه‌ای را انجام دادند.

وی با بیان اینکه طلاب در آنجا به واسطه حضور گرم ماموستا قادری و مردم همگی علیه ضدانقلاب بسیج شده بودند بیان کرد: از طرفی فشار سنگینی هم ضد انقلاب به نیروهای ما و بیشترین فشار را به بیمارستان وارد کردند.

کرمی‌راد با اشاره به اینکه ضدانقلاب در بیمارستان جنایتی انجام دادند که همین جنایت آن روز آنها با سربریدن پاسداران و نگهبانان بیمارستان امروز همان حرکات را در نیروهای داعشی مزدور آمریکایی شاهد هستیم عنوان کرد: پرستاران که آن زمان از مجروحان مراقبت می‌کردند همه را از دم تیغ گذراندند و به شهادت رساندند و به هر حال بیمارستان سقوط کرد.

وی با اشاره به اینکه در آن زمان ما در فرمانداری با ضدانقلاب می‌جنگیدیم گفت: شهید چمران یک لحظه آرام و قرار نداشت، سرکشی می‌کرد، می‌جنگید، گلوله می‌زد و در عین حال هم فرماندهی می کرد و با همه جا در ارتباط بود.

مسئول اسبق واحد عملیات سپاه کرمانشاه با بیان اینکه نقش شهید سید محمد سعید جعفری در حماسه آزادسازی پاوه نقش بسیار ارزشمندی بود افزود: جا دارد یاد کنیم از تلاش‌های شبانه روزی فرمانده وقت سپاه شهید والامقام محمد سعید جعفری، که مقام معظم رهبری در سفر به کرمانشاه درباره ایشان فرمودند شهید پیشرو و پیشگام یعنی محمد سعید جعفری، و امسال نیز جزو شهدای شاخص ملی است.

وی افزود: ایشان آن موقع با درایت و تیزهوشی فرماندهی عملیات را در سطح استان به عهده داشت وارتباط تنگاتنگی با ارتش و هوانیروز و بسیجیان و نیروهای مردمی و سپاه و مرحوم حاج آخوند داشت.

کرمی‌راد با بیان اینکه مرحوم حاج آخوند نماینده خبرگان و از شاگردان حضرت امام (ره) بودند و به واسطه آقا سعید مستقیم با دفتر حضرت امام (ره) و با شخص امام (ره) تماس می‌گیرند ایشان به عنوان فرماندهی معظم کل قوا آن اطلاعیه و فرمان تاریخی را صادر کرد و از نیروهای مسلح و ارتش خواستند ظرف 24 ساعت حصر پاوه را بشکنند.

وی با بیان اینکه به طور طبیعی عناصر ضدانقلاب تدارک سنگینی را برای آزاد کردن کل منطقه ساماندهی کرده بودند بیان کرد: در همین رابطه امکانات و نیروی سنگین و تجهیزات و تسلیحات زیادی را هم به غارقوری قلعه منتقل کرده بود و از روانسر به آن طرف به طور کامل در اختیار ضد انقلاب بود.

رزمنده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه مهمتر از همه اینها این بود که در طی آن مبارزات به طور طبیعی شرایط سختی را درطی آن دو سه شبی که در آن منطقه بودیم بر ما گذشت بیان کرد: به هر حال روزگار سختی می‌گذشت تا اینکه حضرت امام (ره) پیامی را به ارتش به عنوان فرماندهی معظم کل قوا اعلام کردند.

کرمی‌راد افزود: این تحولات و این گزارشاتی که شهید جعفری که یکی از بهترین فرماندهان دوران و یکی از نوابغ دوران نهضت انقلاب به شمار می‌رفت باعث شد که حضرت امام به این واقعه حساس شوند آن فرمان تاریخی را اعلام کنند و همین عامل باعث شد که ارتش برای کمک نیروهای مردمی بسیج شوند و ادغام شوند.

وی افزود: جا دارد یاد کنم از تلاش‌های شبانه‌روزی فرمانده وقت سپاه شهید والامقام محمد سعید جعفری، که مقام معظم رهبری در سفر به کرمانشاه درباره ایشان فرمودند شهید پیشرو و پیشگام یعنی محمد سعید جعفری، و امسال نیز جزو شهدای شاخص ملی است؛ ایشان آن موقع با درایت و تیزهوشی فرماندهی عملیات را در سطح استان به عهده داشت وارتباط تنگاتنگی با ارتش و هوانیروز و بسیجیان و نیروهای مردمی و سپاه و مرحوم حاج آخوند داشت.

فرمانده اسبق لشکر 11 امیرالمومنین استان ایلام با بیان اینکه این بیانیه و فرمان حضرت امام(ره) لرزه‌ای بر اندام ضد انقلاب انداخت و بعد از اینکه ما پیام امام (ره) را در پاوه شنیدیم رزمندگان روحیه مضاعف گرفتند و موجی از نشاط و شعف همه را فرا گرفت بیان کرد: ارتش به اتفاق سپاه و بسیج از کرماشاه راه افتادند همین که ضد انقلاب متوجه شد ستونی عظیم از سپاه و ارتش و بسیج راه افتادند دستپاچه شدند و به سرعت عقب‌شینی و فرار کردند و مردم نیز روحیه بسیار قوی پیدا کردند.

وی با بیان اینکه شهید چمران در تعقیب ضد انقلاب رفت و نفس‌های آنها را گرفت و اجازه تجهیز دوباره به آنها را نداد گفت: عده‌ای با شهید چمران سازماندهی شدند و در تعقیب ضد انقلاب به راه افتادند و از منطقه پاوه به سمت مناطق مرزی آنها را تعقیب کردند، به دلیل اینکه ارتباط ضد انقلاب ارتباطش رژیم بعث تنگاتنگ بود از طریق مرز به داخل خاک عراق رفتند و صدام به آنها پایگاه و سلاح داد.

مسئول اسبق واحد عملیات سپاه استان کرمانشاه نقش پیشمرگان مسلمان کرد در دفاع از نظام اسلامی را بسیار موثر و‌نشانه سرسپردگی کامل نیروی کرد به انقلاب اسلامی دانست و‌ اظهار کرد: در زمان رژیم پهلوی، عوامل سرسپرده شاه منحوس با چوب و چماق به نیروهای مردمی پاوه حمله کردند و با دفاع جانانه این مردم مواجه شدند.

وی با اشاره نقش ماندگار و‌ ارزشمند ماموستا ملاقادر قادری در دفاع از نهضت امام راحل و حماسه آزادسازی پاوه گفت: مقام معظم رهبری در سفری که به شهرستان پاوه داشتند حضور ماموستا قادری را در منطقه کردستان و‌پاوه حائز اثرات ارزشمند معنوی و روحی دانستند.

انتهای پیام/

R41380/P1361/S6,68/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۷۳۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است

ایسنا/اصفهان یک پژوهشگر دفاع مقدس با بیان اینکه ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است، گفت: اگرچه دشمن تغییراتی را با جنگ شناختی و جنگ‌نرم ایجاد کرده است، اما امروزهم در همه برنامه‌ها و مراسم دینی و مذهبی، نام اصفهان در صدر است و مردم اصفهان همچنان رنگ و سبقه دینی خود را حفظ کرده‌اند.

اصفهان در طول تاریخ کشور همچون نگینی در پهنه ایران درخشش داشته و این تلألو را در همه عرصه‌ها حفظ کرده است، دفاع مقدس یکی از عرصه‌هایی است‌ که‌ بسانِ هنر، صنعت و تاریخ، اصفهان در آن سرآمد است و تقدیم ۲۴ هزار شهید برای حفظ ایران عزیز گواه ارزشمند و عظیمی بر این مدعاست.

محسن نصری، نویسنده و پژوهشگر دفاع مقدس در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به اینکه ما بعد از پیروزی انقلاب مقطعی داریم که با عنوان «جنگ ماقبل جنگ» شناخته می‌شود، اظهار کرد: در این مقطع گروهک‌های مختلف در ۴ گوشۀ کشور یعنی کردستان، گنبد و ترکمن صحرا، سیستان بلوچستان و خوزستان با عناوین مختلفی مثل خلق کُرد، خلق ترکمن، خلق بلوچ و خلق عرب با تحریک دشمنان سربرآورده و درگیری‌ها و بحران‌هایی را ایجاد می‌کردند تا با ناامن کردن کشور مانع از استقرار نظام جمهوری اسلامی شوند.

او ادامه داد: از سوی دیگر، آغاز تهاجم بعثی‌ها به کشور ما ۸ اسفند ۵۷ یعنی دو هفته پس از پیروزی انقلاب با حمله به منطقه سیرین در غرب کشور مرز شهرستان بانه و عراق اتفاق افتاد، تا ۳۱ شهریور ۵۹ بیش از ۷۰۰ مورد حمله به ۱۴۰۰ کیلومتر مرز ایران و عراق انجام شد و سرانجام شهریور ۵۹ جنگ سراسری آغاز می‌شود. در دوران جنگ مانند قبل از جنگ که کشور هم‌زمان درگیر بحران‌های داخلی و حملات خارجی بود، مجموعه سپاه و بسیج اصفهان نقش اساسی ایفا می‌کنند. با پیروزی انقلاب اسلامی کمیته دفاع شهری در خیابان کمال اسماعیل اصفهان در محل ساواک قبلی و با حضور افرادی مثل مرحوم پرورش، حجت‌الاسلام سالک و آقای رحیم صفوی و ... تشکیل می‌شود و بعد از آن ابتدای سال ۵۸ این مکان به سپاه اصفهان تبدیل می‌شود.

نصری اضافه کرد: اولین نیروهایی که برای مقابله با اشرار و تشکیل سپاه به منطقه سیستان و بلوچستان می‌روند شهید کفعمی و شهید مهندس ولی‌الله نیکبخت از اصفهان هستند، یا در کردستان  و آزادسازی شهر پاوه نیروهای اصفهان از اولین افراد بودند که برای مقابله با بحران خلق کرد و آزادسازی شهر پاوه با محوریت شهید چمران شرکت داشتند که تعدادی از نیروهای اصفهانی هم در همان زمان به شهادت رسیدند، پس از آن در جریان آزادسازی شهر سنندج در اردیبهشت ۵۹ سه مجموعه ایفای نقش دارند، نیروهای سپاه اصفهان به فرماندهی آقای رحیم صفوی، نیروهای گردان دو سپاه تهران به فرماندهی احمد اسلیمی که اهل اصفهان است و نیروهای ارتش به فرماندهی شهید صیاد شیرازی که او هم در اصفهان خدمت می‌کرد.

او ادامه داد: درواقع به نوعی فرماندهی سه ضلع آزادسازی سنندج با نیروهای اصفهانی بود و به همین دلیل هم بود که شهدای اصفهان در غرب کشور و کردستان، بیش از شهدای خودِ استان کردستان است در جریان خلق عرب و درگیری‌های خوزستان هم نیروهای اصفهان حضور داشتند، و در بحران گنبد و ترکمن صحرا هم دربهمن ۵۸ از سپاه اصفهان شهید خرازی و نیروهای اصفهان اعزام می‌شوند. درواقع در این دوران سخت کشور، سپاه و بسیج اصفهان نقش محوری هم در فرماندهی و هم در مبارزات میدانی داشت.

این استاد دانشگاه با اشاره به آغاز جنگ تحمیلی در ۳۱ شهریور ۵۹ گفت: بعد از شروع جنگ، بازهم نیروهای بسیج و سپاه اصفهان اولین نیروهایی بودند که برای مقابله با حملات بعثی‌ها اعزام می‌شوند، سردار حجازی که سه پیش در سوریه به شهادت رسیدند و در زمان شهادت جانشین نیروی قدس سپاه پاسداران بودند، در مصاحبه‌ای که با ایشان داشتم روایت کردند که روز بعد از آغاز جنگ همراه با شهید مسجدیان به دیدار حجت‌الاسلام سالک رفتیم که فرمانده سپاه اصفهان بودند، و با پیکانی که از سپاه گرفتیم برای فراهم کردن مقدمات حضور رزمندگان اصفهانی در جنوب کشور به سمت اهواز حرکت کردیم.

رتبه اول شهدای جنگ تحمیلی از آنِ اصفهان است

نصری افزود: در پی آن گروه‌های مختلفی به سمت اهواز می‌آیند و در نهایت با هدایت سردار رحیم صفوی در منطقه دارخوین که نام روستایی بین اهواز و آبادان بود جلوی بعثی‌ها را می‌گیرند. شهید خرازی که در کردستان فرمانده گردان ضربت بودند و در آزادسازی سنندج نقش محوری داشتند مهر ۵۹ از کردستان به اهواز می‌آیند و خط پدافندی با نام خط شیر را تشکیل می‌دهند. در واقع هسته اولیه تشکیل لشکر امام حسین(ع) از سپاه اصفهان در دارخوین با حضور شهید خرازی، شهید محمدرضا زاهدی و... شکل می‌گیرد.

او اضافه کرد: اصفهانی‌ها در دفاع مقدس ویژگی‌های شاخص و منحصر به فردی دارند که در کشور استثناء است، اول آنکه ۲۴ هزار شهید استان اصفهان، نسبت به جمعیت، رتبه اول را در شهدای جنگ تحمیلی به اصفهان داده است، ویژگی دیگر آن است نیروها و فرماندهان اصفهانی نه تنها در یگان‌های اصفهانی مثل لشکر امام حسین(ع) و لشگر ۸ نجف اشرف حضور داشتند، بلکه در استان‌های دیگرهم نقش فرماندهی داشته‌اند، برای مثال فرمانده لشکر ۲۵ کربلا از شمال کشور، سردار مرتضی قربانی بود که از نیروهای اصفهان هستند، فرماندهی تیپ قمر بنی هاشم از استان چهارمحال و بختیاری بر عهده سردار کریم نصر بود و بعد از آن سردار زاهدی فرماندهی را بر عهده داشتند،  در واقع نیروهای اصفهان در لشکرها و یگان‌های مختلف هم در سطح فرماندهی و هم در سطح رزمندگان نقش محوری و حضور پررنگ داشتند.

این پژوهشگر دفاع مقدس با اشاره به نقش پررنگ و محوری اصفهان در جریان انقلاب و دفاع مقدس، بیان کرد: اولین  اعتراضات مردمی و اولین حکومت نظامی در زمان پهلوی در اصفهان اتفاق افتاد و بعد از آن در جریان انقلاب و دفاع مقدس، مردم اصفهان همواره سرآمد بوده‌اند و این امر از یک سه‌گانه در اصفهان ناشی می‌شود؛ اصفهان را شهر گنبدهای فیروزه‌ای می‌خوانند، گنبد محل عبادت است و بیش از ۹۰ درصد شهدای ما نیز در جریان انقلاب و دفاع مقدس افراد فعال در همین مساجد بوده‌اند، این گنبدهای فیروزه‌ای در طی تاریخ به پرچم‌های مشکی عزاداری امام حسین(ع) تبدیل شد. مراسم عزاداری اهل بیت از ویژگی شاخص اصفهان است که در ایام مختلف سال در مساجد حسینیه‌ها و منازل برگزار می‌شود.

نصری اضافه کرد: حضور پررنگِ عبادت در مساجد و عزاداری اهل‌بیت در زندگی مردم، تربیت این نیروهای ارزشمند برای کشور و انقلاب و این شهدای بزرگ را رقم زد که از نظر توانمندی و نقش ویژه در دفاع مقدس بی‌نظیر هستند، در واقع نقش بی‌بدیل اصفهان به دینداری و ولایتمداری مردم این دیار بازمی‌گردد که خود را در انقلاب و دفاع مقدس به خوبی نشان داد.

او تصریح کرد: اگرچه ما در سطح کشور و اصفهان تغییر و تحولات فرهنگی را شاهد هستیم و دشمن تغییراتی را با جنگ شناختی و جنگ‌نرم ایجاد کرده، اما امروز هم در همه برنامه‌ها و مراسم دینی و مذهبی مثل مراسم اربعین، عزاداری های محرم و اعتکاف‌ها نام اصفهان در صدر است، در واقع مردم اصفهان همچنان رنگ و سبقه دینی خود را حفظ کرده‌اند اگرچه باید در زمینه‌های فرهنگی، شناختی و اقناعی برای نسل جوان فعالیت‌های بیشتری انجام دهیم‌.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیکر شهید جلال اعتماد در زادگاهش قروه آرام گرفت
  • ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است
  • شهید گمنام در رفسنجان آرام گرفت
  • پیکر شهید گمنام در حسینیه نخل رفسنجان آرام گرفت
  • پایان فراق پس از ۳۸ سال/ شهید رنجنوش در همدان آرام رفت
  • شهدای روحانی الگوی مجاهد تبیین محسوب می‌شوند
  • شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر آرام گرفت
  • برای نخستین بار؛ ناو سپاه از مدار صفر درجه عبور کرد | لحظه شلیک موشک بالستیک از ناو شهید مهدوی | فیلم و عکس
  • دشمنانی که به دنبال ناامیدی مردم ایران بوند در حال نابودی هستند
  • فرمانده سپاه شهرستان راسک معرفی شد